Дуейн Джонсън ще е водещ на Глобална цел: Обединете се за

...
Дуейн Джонсън ще е водещ на Глобална цел: Обединете се за
Коментари Харесай

Скалата с концерт срещу К-19

Дуейн Джонсън ще е водещ на  " Глобална цел: Обединете се за бъдещето ни " - благотворителен концерт, който ще бъде излъчен по малките екрани в целия свят и излъчен онлайн в интернет по самодейност на групата " Глоубъл ситизън " и Европейската комисия, съобщиха Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция. Шоуто ще бъде излъчено на 27 юни. В него ще се включат отдалечено Шакира, Майли Сайръс, Ъшър, Джъстин Бийбър, " Колдплей ". Ще вземат участие още Шарлиз Терон, Хю Джакман, Дейвид Бекъм.

Организаторите акцентираха, че главната цел не е набирането на средства, а повишението на осведомеността на хората за диспропоционалния резултат на ковид върху общностите в необлагодетелствано състояние. На оповестяването на самодейността в интернет обаче певицата Майли Сайръс освен обърна внимание какъв брой тежко се отразява пандемията на бедните и маргинализирани хора, само че и прикани донори да отделят средства за проби, медикаменти и ваксини, тъй че те да са налични за всички.

Концертът ще съвпадне със среща на високо ниво, на която реализатори, учени и международни водачи ще се ангажират да оказват помощ на света да се оправи с ковид, като никой не бъде изключен, сподели ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Европейският съюз от ден на ден поддържа съдействието в световен мащаб за управление и справяне с пандемията от Ковид-19, до момента в който Съединени американски щати и Китай се концентрират най-вече върху национални начинания, означи Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР